fredag den 3. februar 2012

Udfordring #1, #2 og #3

Ja, UNDSKYLD Anne Sofie, men har altså så absolut ikke haft tid eller lyst til at blogge de sidste par dage, og slår mig selv oven i hovedet over, at jeg har "brudt" mit løfte om at følge din ellers så fine billed-udfordring, så nu kommer der lige 3 billeder på en gang - håber du kan tilgive mig!

Udfordring #1 - Udsigten i dag

Først forklaring... For tiden knokler vi r-ø-v-e-n ud af bukserne på arbejdet og det er som om, at weekenderne kommer lige nøjagtig før man bukker under... Ej, så slemt er det ikke, men vi løber meget stærkt, så weekenderne ER åndehuller og denne weekend bliver en dejlig en af slagsen. Manden har fødselsdag på mandag, så min mor og hendes mand kommer til sushi og hygge lørdag og det bliver dejligt!

Så udsigten i dag, er udsigten til weekenden med fødselsdag og sushi:


Udfordring #2 - Ord

Til min 30 års fødselsdag fik jeg dette kort af min mor, hendes mand, mine søskende, svigerinde, svoger, niece og nevø, skrevet af min skønne søster... Jeg stortudede og kunne slet ikke læse det højt som jeg skulle... Det er ord der betyder meget for mig og hold da fast, hvor føler jeg mig elsket af dem jeg elsker allermest når jeg læser dette...!!



Udfordring #3 - Noget nyt

I dag har jeg hentet endnu en Hong Kong pakke på posthuset... Denne gang var det en masse lækkert masking tape - jihaaa, jeg elsker det... Her ligger det sammen med min skønne lille dymo dims, som bare funger! Nu mangler jeg kun to pakker fra det store udland, men hold da op de er længe undervejs...

4 kommentarer:

Pernille sagde ...

Faldt lige over din skønne blog :) glæder mig til at følge med fremover. Hvor har du købt neon dymo tapen? Det er bare mega sejt!

Klem Pernille - pescno.blogspot.com

Malene sagde ...

Tak for kommentaren hos mig:)
Vil du dele et link til HongKong butikken? Kunne godt bruge noget mere tape med prikker:)

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Hej Charlotte

Kan godt forstå du blev rørt over de smukke ord.
Dejligt med en familie der elsker en så højt og tør fortælle det med ord.

Knus Susi

chathoms sagde ...

Tak for kommentarerne...

Susi - Ja, familie er alfa og omega! Uden dem var man ingenting!

Pernille og Malene - Selvfølgelig deler jeg gerne med jer, hvor jeg har købt tingene... Handler meget på etsy og neon tapen er købt her: http://www.etsy.com/shop/OHMYBUY og masking tapen er købt her: http://www.etsy.com/shop/zakkalover og har også en sending på vej her fra: http://www.etsy.com/shop/littlehappythings1

Håber I finder det I leder efter!

Charlotte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...