onsdag den 20. juli 2011

En underlig dag...

Ja, det har været en anderledes dag. Der var både hygge, en anelse skuffelse, smil og grin, frygt og en stor portion medfølelse på en og samme dag... Here goes:

Manden og jeg til Århus for at tage i den gamle by. Det var super hyggeligt, meeeen vi fik en brunch derinde, som så vildt godt ud, men som ikke smagte vanvittig godt - en smule skuffende... Vi hyggede os gevaldigt og fik både grint, oplevet og nydt hinandens selskab - succes!(Shanes verden - nogenlunde sådan ser det ud i den institution jeg arbejder i  - i hvert fald engang i mellem ;-))(Den dersens brunch - som ikke var en succes!)


Vi tog også turen igennem Botanisk Have - smukt! Har aldrig været der, men det er da et oplagt sted til en hygge-picnic...Så gik turen hjem, men da vi nærmede os hjemme kunne vi se at der var brand et sted og det var uhyggeligt tæt på hvor vi boede! Da vi nåede næsten helt hjem, blev vi både lettet over at det ikke var hos os det brændte, men også en smule bange for personerne i huset, hvor hele tagetagen stod i flammer. Jeg har passet et af børnene som bor i en af lejlighederne, men vi kunne dog hurtigt se at alle var i god behold. Byens celeb - Peter Sommer bor også i bygningen, men også han var i god behold. Vi stod længe og så på slukningsarbejdet... Og selvom det kun gik ud over døde ting, så hold da op, hvor har jeg ondt af de personer! Tænk på alle de personlige ting, ens hjem og billeder, ja, alt man har samlet sammen gennem et helt liv er bare væk! Stakkels stakkels mennesker! Håber alle snart kommer videre og kan få deres hjem reetableret så hurtigt så muligt...

1 kommentar:

mor sagde ...

Skulle det ikke være en hemmelighed med det lille bamse hus, jeg tror da "mor" læser med her.............. Ja det ser rigtig hyggeligt ud fra jeres tur til den gl. by.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...