tirsdag den 17. januar 2012

Hov, glemte jo...

Så glemte jeg jo lige at vise det vigtigste jeg fik købt i Søstrene Grene. Faldt over dette stativ til krus:


Det passer jo bare perfekt ind i min reol og mine greengate krus ser bare super flotte ud på denne her måde... Jeg har luret på det siden oktober, men ville altså ikke give næsten 400 kroner for det, men så faldt jeg over et i Søstrene Grene - af alle steder... Og ærlig talt, så kan jeg altså ikke se forskel på det originale greengate stativ og så denne her, men der er 300 kroner til forskel...! Her er et billede af originalen... Det er samme udformning, materialer og der er plads til samme antal kopper - mon ikke det er samme producent!?(Har vist 3 krus mere, men de bliver brugt til urtepotter pt. :-) )

4 kommentarer:

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Ja! jeg har også købt mig et.
Det ligner hinanden på en prik.
Tror også det kommer samme sted fra.

Det ser rigtig hyggeligt ud.

Ha´en dejlig aften

Knus Susi

siri ore elle sagde ...

Hei på deg!!
Så fint stativ og så bra at du fikk det så billig!! GreenGate krusene passet kjempefint, det ble et blikkfang i hylla di:-)))
Første gangen jeg er immom hos deg, kommer tilbake og legger meg til som følger!!

Ha en fin torsdag!!
Klem

chathoms sagde ...

Susi - Tak, ja, det kan godt betale sig at holde øjnene åbne! Var faktisk i tvivl om, om stativet overhovedet var til salg, da det var en del af udstillingen og der kun var denne ene tilbage, men heldigvis så fik jeg det med hjem!

Fru Samuelsen - Tak og velkommen til ;-) Det var et skønt fund og du har ret, det er til at få øje på i køkkenet og ligner lidt et juletræ, som det står der...
Er glad for at du vil følge mig - med 11 læsere så er jeg nok snart nødt til at lave en lille give away og måske lokke endnu flere til...

Charlotte

Anonym sagde ...

Hej jeg synes bare det ser så fint ud, jeg har været i søsterne grene idag uden at være så heldig som du var.. Fint stativ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...